.
.
Previous slide
Next slide

Vi åbnede Børne og Ungdomshuset Sønderport d. 1. januar 2022. Vi er 3 uddannede pædagoger, og vi har i mange år arbejdet sammen på andet opholdssted og kender derfor hinanden rigtig godt fagligt som personligt. Vi har mange års erfaring i arbejdet med anbragte børn og unge, og vi har valgt at tage det bedste med fra det, vi kender, og sammensætter med det, der kunne gøres bedre.
Dette for at lave Danmarks absolut bedste opholdssted for anbragte børn og unge, og samtidig den bedste arbejdsplads for vores personale.
Vi er ikke en institution. Vi er et hjem med streg under hjem.

Ledelse og ejere

Anette Kristoffersen.
Uddannet i 2005. Kurser: KRAP, TEACCH, lederkursus, forebyggelse af omsorgstræthed, forebyggelse af magtanvendelse, medicinhåndteringskursus, kursus i neuropsykologi og pædagogik.
Stifter og medejer siden 1/1-22.

Kontakt om ledige pladser skal gå gennem Anette.

Kasper Esbech Hansen.
Uddannet i 2012, Kurser: KRAP, TEACCH, forebyggelse af omsorgstræthed, forebyggelse af magtanvendelse, Vejlederkursus, Lederkursus, svømmeuddannelse.
Stifter og medejer siden d. 1/1-22.

Peter Medas.
Uddannet i 1996. Kurser: KRAP, TEACCH, lederkursus, forebyggelse af omsorgstræthed, forebyggelse af magtanvendelse, kursus i neuropsykologi og pædagogik.
Stifter og medejer siden 1/1-22.

Ansvarshavende bestyrelse

Jens Thomas Pedersen

Formand: Jens Thomas Petersen.
Har arbejdet som pædagogmedhjælper i en lang årrække bl.a. i 6 år på samme afdeling som ledelsen i Børne og Ungdomshuset Sønderport. Arbejder nu på et aktivitetcenter i Vesthimmerlands Kommune. Har desuden arbejdet som bestyrelsesmedlem i flere organisationer.

Thomas Larsen

Bestyrelsemedlem: Thomas Larsen.
Partner og direktør i Hyldgaard og Larsen, hvor han arbejder med udsatte borgere. Har mere end 20 års erfaring indenfor det specialiserede pædagogiske arbejde og kendskab til organisering og drift af institutioner med udsatte borgere.

Jeanette personale

Personalerepræsentant: Jeanette Torp Jørgensen.
Jeanette Torp Jørgensen, 41 år. Uddannet 2006, kurser: KRAP, medicinhåndtering, kursus i forebyggelse af magtanvendelse, kursus i forebyggelse af omsorgstræthed, TEACCH, Ansat siden d. 1/4 -22

Medarbejdere

Ditte Personale

Ditte Freundlich Hansen.
Uddannet i 2019.  Kurser: KRAP, TEACCH, forebyggelse af omsorgstræthed, uddannet i neuropædagogik og psykologi. Ansat siden d. 1/11-22.

Simon Rytter Personale

Simon Krogsgaard Rytter Pedersen.
Uddannet i 2022. Kurser: KRAP, TEACCH, forebyggelse af omsorgstræthed. Ansat siden 1/6 2022.

tima medas Personale

Tina Medas.
Uddannet i 2002.Kurser: KRAP, medicinhåndtering, kursus i forebyggelse af magtanvendelse, konflikthåndteringskursus, forebyggelse af omsorgstræthed, TEACCH. Ansat siden d. 1/1-22.

Jeanette personale

Jeanette Torp Jørgensen.
Uddannet 2006, kurser: KRAP, medicinhåndtering, kursus i forebyggelse af magtanvendelse, kursus i forebyggelse af omsorgstræthed, TEACCH, Ansat siden d. 1/4 -22.